Tulla-Bllok ventilues 25 ᴓ18/13 - Mladost Leskovac

Tulla-Bllok ventilues 25 ᴓ18/13

Elementi ventilues Mladost BV ᴓ18/13 paraqet një pjesë të domosdoshme të mbështetjes së ndërtimit të qëndrueshëm në sistemin e industrisë moderne të ndërtimit. Me formën dhe qëllimin e tij specifik plotëson asortimentin e produkteve të tullave për ndërtimin e objekteve me përdorim të gjerë. Mundësojnë montimin e lehtë të tubacioneve për ajrosjen e hapësirës, me ç’rast mundësojnë ruajtjen e kushteve të jashtëzakonshme mikroklimatike në objektet e sapondërtuara. Është bërë nga lëndë të para me porozitet të mirë, justifikojnë uljen e peshës dhe në këtë mënyrë lehtësojnë sistemin e ventilimit. Prodhohen me dimensione të ndryshme hapjeje.

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL (mm)

245x250x250

NJFN (njësia e formatit normal)

8

Pesha (kg

9,9

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

5

Copë në 1m gjatësi

4

Copë në paletë

32

Pesha e paletës (kg)

327

OBJEKTET REFERUESE

Tulla-Bllok standard Mladost

Tjegullat dhe blloqet Mladost PRO në projektet më kërkuese që kërkojnë cilësi produkti, dërgim të sigurt, qëndrueshëmëri i materialeve si dhe mbështetje teknike gjatë realizimit të punimeve.

Mladost – Cilësi që trashëgohet

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top