fbpx
MAT
ME SHKËLQIM

Kulmori Trekëndor PRO 2 – Ngjyrë e Zezë – me Shkëlqim

Kulmori trekëndor  Mladost PRO 2  element special i cili ndërthur konstruksionet e çative të çative të projektuara ndryshe me dizajnin e tij unik në kombinim me tjegullat me cilësi të lartë dhe i siguron sipërfaqes së çatisë uniformitet estetik dhe funksionalitet absolut.

Me rafinimin e sipërfaqes së sipërme me engobe, përfitojmë elemente speciale të ngjyrave të bukura dhe të qëndrueshme në variante mat dhe me shkëlqim. Jetëgjatësia e provuar e shërbimit të tjegullave të çatisë dhe elementëve specialë është mbi 50 vjet.

Specifikimet teknike
Pesha (kg)

2,42

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

35/95

Kulmori Trekëndor PRO

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni Newsletter tonë për qenë informuar!

Ju do merni informacionet fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top