BALLINA - Mladost Leskovac
MicrosoftTeams-image
MicrosoftTeams-image
Property1___PROCrep50godinagarancije2
Property1___PROCrep50godinagarancije2
Property11Vizualporodica__-12
Property11Vizualporodica__-12
Property11Vizualporodica__-22
Property11Vizualporodica__-22
previous arrow
next arrow

MLADOST

///

Cilësi që trashëgohet

MLADOST është një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm të materialeve ndërtimore nga argjila në rajonin e Ballkanit dhe Evropës Juglindore.

Është sinonim i tjegullave cilësore, blloqeve – tullave të ndërtimit dhe konstruksioneve ndërkatore.

SISTEME PËR NDËRTIME BASHKËKOHORE

 Zgjidhni sisteme Mladost, sisteme që Ju sigurojnë cilësi që trashëgohet.

Tjegulla MLADOST PRO – Cilësi që trashëgohet!

Tjegulla Mladost PRO
tjegull premium e cila prodhohet në Fabrikën e Re me teknologjinë më moderne. Mësoni më shumë rreth garancisë 50-vjeçare.

Tjegulla Mladost PRO tjegull premium e cila prodhohet në Fabrikën e Re me teknologjinë më moderne. Mësoni më shumë rreth garancisë 50-vjeçare.

MicrosoftTeams-image (64)

Traditë më shumë se një shekull

MLADOST mbështet në traditën 112-vjeçare.

Në fakt me themelimin e fabrikës sonë të parë për prodhimin e produkteve qeramike në vitin 1911 janë vendosur themelet e prodhimit modern të materialeve ndërtimore prej argjile.

Oxhaku më i lartë në qytetin  Leskovac gjendet pikërisht në këtë fabrikë dhe është simbol i traditës dhe dëshmi e shkathtësisë, qëndrueshmërisë dhe bukurisë së krijimit arkitektonik.

///

Traditë më shumë se një shekull

MLADOST mbështet në traditën 112-vjeçare. Në fakt me themelimin e fabrikës sonë të parë për prodhimin e produkteve qeramike në vitin 1911 janë vendosur themelet e prodhimit modern të materialeve ndërtimore prej argjile.

Oxhaku më i lartë në qytetin  Leskovac gjendet pikërisht në këtë fabrikë dhe është simbol i traditës dhe dëshmi e shkathtësisë, qëndrueshmërisë dhe bukurisë së krijimit arkitektonik.

OBJEKTET REFERUESE

Tjegulla Mladost PRO

Tjegullat Mladost PRO kanë gjetur vend në projektet më të ndryshme të shtëpive familjare. Në projektet e shtëpive tradicionale, mesdhetare, malore apo moderne, ato janë dalluar gjithmonë për cilësinë dhe gjeometrinë e formës.

Shikoni disa nga referencat e shumta anembanë Ballkanit dhe Europës Juglindore.

OBJEKTET REFERUESE

Mladost Bllok-Tullat Energjetike

Mladost PRO tjegullat dhe blloqet – tullat  janë në projekte që kërkojnë cilësi të produktit, shpërndarje të sigurt, qëndrueshëmëri të produkteve si dhe mbështetje teknike gjatë kryerjes të punimeve.

Mladost – cilësi që trashëgohet

KATALOGU I PRODUKTEVE

KATALOGU I PRODUKTEVE

TJEGULLA

KATALOGU I PRODUKTEVE

BLLOK-TULLA

Tjegulla

Bllok-Tullat

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni Newsletter tonë për qenë informuar!

Ju do merni informacionet fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top