Tulla-Bllok energjetik 25 “AKUSTIK”

Blloku energjetik MLADOST 25 ACOUSTIC është një bllok superior prej argjile, i cili ka izolim të zërit prej 56dB.

Me anë të metodës eksperimentale është kryer testi i izolimit të zërit, ku rezultatet e marra kanë konfirmuar vlerat akustike ndër më të mirat. Blloqet për aplikim special sigurojnë izolim të shkëlqyer të zërit i cili është 56dB në kushte reale, pa shtresa të shtuara llaçi dhe fasade.

Përdoren si në ndërtimin e mureve të jashtme ashtu edhe të brendshme të objekteve. Me zvogëlimin e efektit të urave të ftohta përmes eliminimit të bashkimeve anësore nga llaçi dhe përdorimit të lidhjeve gjuhë dhe brazdë, përfitohet izolim i shkëlqyer i zërit, si dhe veti termike të përmirësuara.

PËRPARËSITË E BLLOQEVE ENERGJETIKE “AKUSTIK”

Cilësia superiore e lëndëve të para

Nga të cilat janë bërë blloqet sigurojnë një mikroklimë të shkëlqyer në objektet e reja.

Montim preciz

Me përmirësimin e saktësisë dimensionale të blloqeve mundëson kursim në përpunimin e murit

Izolim superior i zërit

Me teknologjinë e punimit të strukturës speciale të bllokut energjetik në formën e huallit të mjaltit janë përftuar vlera akustike të jashtëzakonshme prej 56db.

Kursim - Montim i lehtë dhe i shpejtë

Sistemi gjuhë dhe brazdë  mundëson montim të shpejtë dhe të lehtë, pa urë termike shtesë, gjë që mundëson edhe termoizolim shtesë gjatë montimit të mureve të jashtme.

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL (mm)

380x250x238

NJFN (njësia e formatit normal)

11,6

Pesha (kg)

23,5

Konsumi për m2 / m3

10,50/43

Izolimi i zërit Rw

56dB

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

14

Copë në paletë

48

Pesha e paletës (kg)

1.150

OBJEKTET REFERUESE

Tulla - Bllok Energjetik Mladost

Tjegullat dhe blloqet Mladost PRO në projektet më kërkuese që kërkojnë cilësi produkti, dërgim të sigurt dhe të qëndrueshëm të materialeve si dhe mbështetje teknike gjatë realizimit të punimeve.

Mladost – Cilësi që trashëgohet

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top