Kulmori PRO 2 – Ngjyrë e Zezë – Mat - Mladost Leskovac
MAT
ME SHKËLQIM

Kulmori PRO 2 – Ngjyrë e Zezë – Mat

Kulmori Mladost PRO 2 element special,  element qeramik i çatisë, konstruksionin e çatisë e bën unik dhe afatgjatë.

Me dizajnin e tij unik në kombinim me tjegullat me cilësi të lartë dhe i siguron sipërfaqes së çatisë uniformitet estetik dhe funksionalitet absolut.

Me rafinimin e sipërfaqes së sipërme me engobe, përfitojmë elemente speciale të ngjyrave të bukura dhe të qëndrueshme në variante mat dhe me shkëlqim. Jetëgjatësia e provuar e shërbimit të tjegullave të çatisë dhe elementëve specialë është mbi 50 vjet.

Specifikimet teknike
Pesha (kg)

3,42

Gjatësia (mm)

385

Gjërësia (mm)

210

Konsumi për metër gjatësie

2,8

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

160/575

DETAJ I MBULIMIT TË KURORËS DHE KRESHTËS SË ÇATISË

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni Newsletter tonë për qenë informuar!

Ju do merni informacionet fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top