Tulla-Bllok 4/8 - Mladost Leskovac

Tulla-Bllok 4/8

Blloku i zbrazët Mladost 4/8 me zgavra horizontale, i cili përdoret për mure jo mbajtëse, montohet shpejt dhe lehtë, me karakteristikën e të ashtuquajturit mure të lehta. Hapësira e godinës shfrytëzohet maksimalisht me vendosjen e këtij blloku. Me vendosjen e këtij blloku përfitohet hapësira maksimalisht e shfrytëzuar e godinës.

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL (mm)

250x250x120

NJFN (njësia e formatit normal)

3,9

Pesha (kg)

4,1

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

4

Konsumi për m2 në mur me trashësi 25cm

28

Copë në m3

133

Copë në paletë

224

Pesha e paletës (kg)

925

OBJEKTET REFERUESE

Tulla-Bllok standard Mladost

Tjegullat dhe blloqet Mladost PRO në projektet më kërkuese që kërkojnë cilësi produkti, dërgim të sigurt, qëndrueshëmëri i materialeve si dhe mbështetje teknike gjatë realizimit të punimeve.

Mladost – Cilësi që trashëgohet

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top