Produkte të ngjashme

Kulmori Trekëndor ECO

Kulmori trekëndor i brinjëzuar ECO është një element special i cili ndërthur konstruksionet e çative të çative të projektuara ndryshe jo vetëm estetikisht, por edhe funksionalisht shpreh vazhdimësinë e sistemit të çatisë.

Specifikimet teknike

Pesha (kg)

1,6

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

99/185

Kulmori Trekëndor ECO

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top