Bllok Energjetik Ekonomik 25 Plus - Mladost Leskovac

Bllok Energjetik Ekonomik 25 Plus

Mladost, Blloku Energjetik Ekonomik 25 Plus, Bllok i formatit të madh për ndërtim të shpejtë, të thjeshtë dhe ekonomik. Struktura me shumë vrima mundëson fortësinë, mbajte ideale të kunjave dhe elementëve të tjarë të nevojshëm.

PËRPARËSITË E TULLAVE - BLLOQEVE ENERGJETIKE PËR MURE TË JASHTME

Përbërja natyrale e materialit

Prodhuar nga materialet natyrale – argjila e tullave nga jugu i Serbisë, e cila është jashtëzakonisht e pasur me mineral hekuri.

Argjilë e cilësi së lartë

ARGJILA E CILËSI SË LARTË IGM Mladost zotëron një nga depozitat e mineralit të argjilës me cilësore në rajon, e cila përmes procesit të prodhimit modern i mundëson të prodhojë një nga blloqet-tullat  më cilësorë për ndërtim për tregun e Evropës Juglindore.

Kursim energjie

Struktura e bllokut në formë hualli të mjaltit mundëson mbajtjen e ajrit, gjë që kontribuon në performancën superiore në izolimin termik të mureve, si dhe në kursimin e energjisë për ngrohje dhe ftohje.

Ndërtim më i shpejtë

Sistemi pendë dhe brazdë për montim. Sistemi pendë dhe brazdë  mundëson montim më të shpejtë dhe të besueshëm, si dhe reduktim të humbjes së energjisë në pjesët e bashkimit të dy blloqeve, gjë që parandalon ndërprerjen termike, duke rritur kështu vetitë termoizoluese.

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL (mm)

380x250x238

NJFN (njësia e formatit normal)

11,6

Pesha(kg)

13,5

Konsumi për m2 / m3

10,50/43

Koeficienti i përçueshmërisë termike

0,193

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

10

Copë në paletë

72

Pesha e paletës (kg)

990

OBJEKTET REFERUESE

Tulla - Bllok Energjetik Mladost

Tjegullat dhe blloqet Mladost PRO në projektet më kërkuese që kërkojnë cilësi produkti, dërgim të sigurt dhe të qëndrueshëm të materialeve si dhe mbështetje teknike gjatë realizimit të punimeve.

Mladost – Cilësi që trashëgohet

Regjistrohuni për newsletter

Regjistrohuni Newsletter tonë për qenë informuar!

Ju do merni informacionet fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top