Mladost Kontinent NATUR PRO 12 - Mladost Leskovac

Produkte të ngjashme

Mladost Kontinent NATUR PRO 12

KONTINENT NATUR PRO 12 Kontinent Natur PRO 12 me version i tjegullës Kontinent ECO. Model tjegullash Premium të cilat prodhohen në impiantin e ri me teknologjinë moderne të prodhimit në kallëpe allçie. Kombinim i traditës të përdorimit të argjilave qeramike me cilësi të lartë të provuara prej dekadash për prodhimin e qeramikës së ashpër me dizajn modern për produkte arkitekturore. Çatisë së sheshtë i jep efekt estetik të thyerjes së dritës në sipërfaqe pak konkave. Prodhohet prej argjilës me cilësi të lartë me garanci qëndrueshmërie prej 50 vitesh.

Dizajni: kombinim i dizajnit modern dhe bashkëkohor
Efekti i sipërfaqes: linja të drejta, të thekësuara që i japin elegancë të përjetshme
Teknologjia: prodhohet me teknologjinë të fundit në kallëpe allçie në të cilat presohet, pamja përfundimtare e jashtëzakonshëme i cili ofron një ndjenjë sigurie dhe qëndrueshmërie për gjeneratat e ardhshme
Aplikimi: mund të aplikohet për të gjitha llojet e çative me pjerrësi nga 15 deri në 45 gradë
Garancia: 50 vjet

Specifikimet teknike

Pesha (kg)

3,1

Gjatësia (mm)

415

Gjërësia (mm)

260

Gjatësia e mbulimit (cm)

36,7

Gjërësia e mbulimit (cm)

22,6

Konsumi për metër katror

12

Distanca ndërmjet listelave (cm)

36,5

Pjerrtësia minimale e çatisë, shkallë

15°

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

320/1025'1040

DETAJE PËR MBULIMIN E STREHËS SË ÇATISË

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

DETAJE PËR MBULIMIN E STREHËS SË ÇATISË ME PJERRTËSI TË VOGËL

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top