Mladost Kontinent ECO - Mladost Leskovac

Produkte të ngjashme

Mladost Kontinent ECO

Mladost Kontinent ECO crep është një kombinim i pjesës tradicionale të përdorimit të argjilave qeramike me cilësi të lartë të provuara prej dekadash për prodhimin e qeramikës së ashpër dhe dizajnit modern të produkteve arkitekturore.

Jep përshtypjen e një çatie të sheshtë me efektin estetik të thyerjes së dritës në një sipërfaqe paksa konkave. Janë prodhuar prej argjile të cilësisë së lartë me një garanci qëndrueshmërie prej 50 vitesh.

Specifikimet teknike

Pesha (kg)

3,1

Gjatësia (mm)

415

Gjërësia (mm)

260

Gjatësia e mbulimit (cm)

36,7

Gjërësia e mbulimit (cm)

22,6

Konsumi për metër katror

12

Distanca ndërmjet listelave (cm)

36,5

Pjerrtësia minimale e çatisë, shkallë

15°

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

320/1025'1040

DETAJE PËR MBULIMIN E STREHËS SË ÇATISË

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

DETAJE PËR MBULIMIN E STREHËS SË ÇATISË ME PJERRTËSI TË VOGËL

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top