fbpx
MAT
ME SHKËLQIM

Element Përfundimtarë Majtas PRO – Ngjyrë Kafe – Mat

Elementi përfundimtarë majtas PRO element dizajni, i cili përdoret në sistemin e çatisë në vend të fletave kundër erës, ndërsa me tjegulla dhe elemente të tjera shoqëruese përbëjnë një tërësi unike të çatisë.

Me rafinimin e sipërfaqes së sipërme me engobe, përfitojmë elemente speciale të ngjyrave të bukura dhe të qëndrueshme në variante mat dhe me shkëlqim. Jetëgjatësia e provuar e shërbimit të tjegullave të çatisë dhe elementëve specialë është mbi 50 vjet.

Specifikimet teknike
Pesha (kg)

2,5

Gjatësia (mm)

480

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

84/235

Konsumi për metër gjatësie

2,5

Element Përfundimtar Majtas PRO

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top