Kulmorë Përfundimtarë i Brinjëzuar PRO – Ngjyrë e Kuqe – Mat - Mladost Leskovac
MAT
ME SHKËLQIM

Kulmorë Përfundimtarë i Brinjëzuar PRO – Ngjyrë e Kuqe – Mat

Kulmori përfundimtarë Mladost PRO 1 element special në sistemin e çatisë, i cili ndërthur formën dhe funksionalitetin, duke arritur mbrojtjen më të mirë në kushte ekstreme të motit.

Me rafinimin e sipërfaqes së sipërme me engobe, përfitojmë elemente speciale të ngjyrave të bukura dhe të qëndrueshme në variante mat dhe me shkëlqim. Jetëgjatësia e provuar e shërbimit të tjegullave të çatisë dhe elementëve specialë është mbi 50 vjet.

Specifikimet teknike
Pesha(kg)

3,18

Gjatësia(mm)

390

Gjërësia(mm)

205

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

32/120

Kulmori Përfundimtarë

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni Newsletter tonë për qenë informuar!

Ju do merni informacionet fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top