Giter 1 me Reliev

Tulla të zbrazëta me zgavra vertikale, nuk i përkasin elementeve të fasadës, por kanë një sipërfaqe relievike për përmirësimin e performancës estetike, kanë karakteristika të shkëlqyera teknike dhe si të tilla përshtaten në sistemin e ndërtimit të qëndrueshëm, së bashku me elementët e tjerë të ndërtimit.

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL (mm)

250x120x60

NJFN (njësia e formatit normal)

0,9

Pesha (kg)

1,75

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

10

Konsumi për 1m2 në mur me trashësi 12cm

60

Konsumi për 1m2 /1m3

556

Copë në paletë

600

Pesha e paletës (kg)

1.055

OBJEKTET REFERUESE

Tulla-Bllok standard Mladost

Tjegullat dhe blloqet Mladost PRO në projektet më kërkuese që kërkojnë cilësi produkti, dërgim të sigurt, qëndrueshëmëri i materialeve si dhe mbështetje teknike gjatë realizimit të punimeve.

Mladost – Cilësi që trashëgohet

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top