50 VJET GARANCI - Mladost Leskovac
MicrosoftTeams-image

SI TË VINI DERI TEK GARANCIONI MLADOST

Mladost zgjidhja sistemore për çati ju mundëson një gjumë të qetë dhe të rehatshëm.
Nëse jeni duke ndërtuar një çati të re ose jeni në procesin e zëvendësimit të çatisë së vjetër, cilësia e tjegullave që vendosni është jashtëzakonisht e rëndësishme.
Cilësia e tjegullave karakterizohet jo vetëm nga aspekti vizual për shkak të skajeve cilësore të tjegullave, të cilat mundësojnë siguri ideale të çatisë, por edhe nga aspekti i cilësisë së argjilës, cilësisë së engobës dhe procesit teknologjik të prodhimit.

Tjegulla Mladost PRO zotëron të gjitha në një vend.

Për këtë arsye kompania IGM Mladost Leskovac ju ofron GARANCI 50-VJEÇARE me shkrim për cilësinë e tjegulave që vendosni.

112 vjet ekzistencë dhe zhvillim në Serbi janë dëshmi e sigurt se keni një partner të besueshëm për shtëpinë tuaj.

Tjegulla MLADOST PRO – Cilësi që trashëgohet!

CILËSI SUPERIORE E ARGJILËS

IGM Mladost zotëron një nga vendburimet e argjilës me cilësore në rajonin e pellgut të Leskocit, i cili pëmes procesit të prodhimit modern i mundëson të prodhojë një nga tjegullat më cilësore në tregun e Evropës Juglindore.

KALLËPE GIPSI PËR LINJA TË PËRSOSURA

Tjegullat e engobuara me palosje të thella të dyfishta plotësojnë sigurimin e plotë të sipërfaqes së çatisë.

Prodhohet në Fabrikën e Re PRO me teknologjinë më moderne. Presohet me kallëpe të posaçme gipsi, që i jep linja të përkryera të mprehta dhe elegante.

ENGOBA CILËSORE DHE E QËNDRUESHME

Engoba cilësore dhe e qëndrueshme me teknologji moderne, prodhimit i mundëson IGM MLADOST Leskovac t’u japë klientëve të saj një garanci 50-vjeçare.

Tjegulla Mladost PRO – cilësi e cila trashëgohet!

ENGOBA CILËSORE DHE E QËNDRUESHME

Engoba cilësore dhe e qëndrueshme me teknologji moderne të prodhimit i mundëson IGM MLADOST Leskovac t’u japë klientëve të saj një garanci 50-vjeçare.

Tjegulla Mladost PRO – cilësi që trashëgohet!

Regjistrohuni për newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i ostanite informisani!

Na Vašu e-mail adresu ćete dobijati najnovije informacije
o aktuelnim temama i novostima.

Scroll to Top