Tulla – Bllok Energjetik 25 “STRONG” - Mladost Leskovac

Tulla – Bllok Energjetik 25 “STRONG”

TULLA – Blloku Energjetik Mladost 25 Strong është një bllok i formatit të madh, i cili mundëson konsum më të ulët të blloqeve për metër katror, konsum më të ulët të llaçit, si dhe kursim të kohës së vendosjes. Karakteristikat termoizoluese janë në nivel shumë të lartë, gjë që bën të mundur arritjen e efikasitetit maksimal energjetik të ndërtesave në të cilat vendosen.

PËRPARËSITË E TULLAVE - BLLOQEVE ENERGJETIKE PËR MURE TË JASHTME

Përbërja natyrale e materialit

Prodhuar nga materialet natyrale – argjila e tullave nga jugu i Serbisë, e cila është jashtëzakonisht e pasur me mineral hekuri.

Argjilë e cilësi së lartë

ARGJILA E CILËSI SË LARTË IGM Mladost zotëron një nga depozitat e mineralit të argjilës me cilësore në rajon, e cila përmes procesit të prodhimit modern i mundëson të prodhojë një nga blloqet-tullat  më cilësorë për ndërtim për tregun e Evropës Juglindore.

Kursim energjie

Struktura e bllokut në formë hualli të mjaltit mundëson mbajtjen e ajrit, gjë që kontribuon në performancën superiore në izolimin termik të mureve, si dhe në kursimin e energjisë për ngrohje dhe ftohje.

Ndërtim më i shpejtë

Sistemi pendë dhe brazdë për montim. Sistemi pendë dhe brazdë  mundëson montim më të shpejtë dhe të besueshëm, si dhe reduktim të humbjes së energjisë në pjesët e bashkimit të dy blloqeve, gjë që parandalon ndërprerjen termike, duke rritur kështu vetitë termoizoluese.

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL( mm)

380x250x238

NJFN (njësia e formatit normal)

11,6

Pesha (kg)

15,5

Konsumi për m2 / m3

10,50/43

Koeficienti i përçueshmërisë termike

0,220

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

13

Copë në paletë

72

Pesha e paletës (kg)

1.124

Referentni objekti

Mladost Bllok-Tullat Energjetike

Mladost PRO tjegullat dhe blloqet – tullat  janë në projekte që kërkojnë cilësi të produktit, shpërndarje të sigurt, qëndrueshëmëri të produkteve si dhe mbështetje teknike gjatë kryerjes të punimeve.

Mladost – cilësi që trashëgohet

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top