Lajme - Mladost Leskovac

Ju çojmë në një udhëtim të dyfishtë me Mjeshtrin Mario! ????️

Ju çojmë në një udhëtim të dyfishtë me Mjeshtrin Mario! ????️ ???? Videoja e parë na çon në një vizitë...
Read More

Qendra më e madhe ndërtimore në Serbi – MAXIDOM.RS

Qendra më e madhe ndërtimore në Serbi – MAXIDOM.RS, e cila ofron të gjitha për rregullimin e ambientit, renovimin dhe...
Read More

IGM Mladost – sponsor i çmimeve të aktrimit në festivalin e 16-të të filmit në Leskovac

Dje u mbyll solemnisht festivali i 16-të i filmit i regjisë së filmit LIFFE në Leskoc, i cili u mbajt...
Read More
Scroll to Top