fbpx

Blloku Energjetik 10/33

Blloku ndarës energjetik 10/33 është bllok i formatit madh, i cili është i përshtatshëm për ndërtimin e mureve ndarëse brenda objekteve ku dëshironi përfitoni sipërfaqe madhe neto. Montohen me lidhëse horizontale me përdorim minimal materialeve lidhëse. Montim i shpejtë dhe i lehtë kursen kohën dhe paratë Tuaja. 

PËRPARËSITË E BLLOQEVE ENERGJETIK PËR MURE NDARËSE

Cilësia superiore e lëndëve të para

Nga të cilat janë bërë blloqet sigurojnë një mikroklimë të shkëlqyer në objektet e reja.

Formati më i madh dhe përpunimi përfundimtar preciz

Mundësojnë montim më të shpejtë dhe më të saktë, gjë që çon në kursimin e materialit lidhës për muraturë.

Karakteristika të përmirësuara të zërit dhe izolimit

Struktura e mureve ndarëse në formën e huallit siguron karakteristika të përmirësuara të zërit dhe izolimit

Montimi i shpejtë dhe i lehtë kursen kohën dhe paratë tuaja

Bashkimet horizontale mundësojnë përdorimin minimal të materialeve lidhëse

Specifikimet teknike
Përmasat GjxGjxL (mm)

330x100x238

NJFN (njësia e formatit normal)

4,03

Pesha (kg)

6

Konsumi për m² / m³

12,73/127,3

Koeficienti i përçueshmërisë termike

NPD

Rezistenca në shtypje (N/mm2)

13,2

Copë në paletë

168

Pesha e paletës (kg)

1,016

OBJEKTET REFERUESE

Tulla - Bllok Energjetik Mladost

Tjegullat dhe blloqet Mladost PRO në projektet më kërkuese që kërkojnë cilësi produkti, dërgim të sigurt dhe të qëndrueshëm të materialeve si dhe mbështetje teknike gjatë realizimit të punimeve.

Mladost – Cilësi që trashëgohet

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top