Tjegull Ventiluese PRO – Ngjyrë e Zezë – me Shkëlqim - Mladost Leskovac
MAT
ME SHKËLQIM

Tjegull Ventiluese PRO – Ngjyrë e Zezë – me Shkëlqim

Tjegulla ventiluese Mladost PRO është e destinuar për ventilim efikas të çatisë, përmes së cilës eliminohet mundësia e kondensimit dhe grumbullimit të lagështirës.

Me rafinimin e sipërfaqes së sipërme me engobe, përfitojmë elemente speciale të ngjyrave të bukura dhe të qëndrueshme në variante mat dhe shkëlqyese. Jetëgjatësia e provuar e shërbimit të tjegullave të çatisë dhe elementëve specialë është mbi 50 vjet.

Përshtatet me të gjitha modelet e tjegullave MLADOST PRO dhe për shkak të kësaj, çatia do të duket vizualisht si një e tërësi e bukur dhe harmonike.

Mënyra e aplikimit:

Në varësi të kushteve klimatike dhe kushteve teknike, pjerrtësia e çatisë është projektuar nga 15º deri në 22º.

Specifikimet teknike
Pesha (kg)

4,1

Gjatësia (mm)

480

Gjërësia (mm)

290

Gjatësia e mbulimit (cm)

40,7

Gjërësia e mbulimit (cm)

25

Konsumi për metër katror

10

Distanca ndërmjet listelave (cm)

40,5

Pjerrtësia minimale e çatisë, shkallë

15°

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

140/610

Tjegull Ventiluese PRO

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni në Newsletter tonë për të qenë të informuar!

Ju do merni informacionet më të fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top