Kulmori PRO 1 – Ngjyrë e Kuqe – me Shkëlqim - Mladost Leskovac
MAT
ME SHKËLQIM

Kulmori PRO 1 – Ngjyrë e Kuqe – me Shkëlqim

Kulmori Mladost PRO 1 element special,  element qeramik i çatisë, konstruksionin e çatisë e bën unik dhe afatgjatë. Me rafinimin e sipërfaqes së sipërme me engobë, përfitojmë elemente speciale të ngjyrave të bukura dhe të qëndrueshme në lloje mat dhe me shkëlqim. Jetëgjatësia e  tjegullave të çatisë dhe elementëve specialë është mbi 50 vjet

Specifikimet teknike
Pesha (kg)

3,15

Gjatësia (mm)

390

Gjërësia (mm)

205

Konsumi për metër gjatësie

2,8

Copë në paletë/pesha e paletës (copë/kg)

160/545

DETAJ I MBULIMIT TË KURORËS DHE KRESHTËS SË ÇATISË

Reghistrohu në newsletter

Regjistrohuni Newsletter tonë për qenë informuar!

Ju do merni informacionet fundit për temat aktuale dhe risitë.

Scroll to Top