MicrosoftTeams-image
MicrosoftTeams-image
Property1___PROCrep50godinagarancije2
Property1___PROCrep50godinagarancije2
Property11Vizualporodica__-12
Property11Vizualporodica__-12
Property11Vizualporodica__-22
Property11Vizualporodica__-22
previous arrow
next arrow

МЛАДОСТ

///

квалитет што се наследува

MЛАДОСТ е еден од најголемите и најзначајните произведувачи на градежен материјал во Балканскиот регион и југоисточна Европа.  
 
Синоним е за квалитетни ќерамиди, ѕидарски блокови и меѓуспратни конструкции. 

СИСТЕМИ ЗА СОВРЕМЕНА ГРАДБА

Изберете ги Младост системските решенија кои ќе ви обезбедат квалитет што се наследува.

квалитет што се
наследува!

Младост PRO ќерамидите се премиум ќерамиди произведени во нов погон со најсовремена технологија. Дознајте повеќе со 50 годишната гаранција.

Младост PRO ќерамидите се премиум ќерамиди произведени во нов погон со најсовремена технологија. Дознајте повеќе со 50 годишната гаранција.

MicrosoftTeams-image (64)

Традиција долга повеќе од век

Својата голема репутација MЛАДОСТ ја темели на 112 години долгата традиција. 
Имено, со формирањето на нашата прва фабрика 
за производство на керамички производи во 1911 година 
поставени се темелите на современото производство 
на градежен материјал од глина. 
Највисокиот оџак во Лесковец 
се наоѓа токму во оваа фабрика и е симбол на традицијата и сведоштво на умешноста, постојаноста и убавината на градежното творештво.   

///

Традиција долга повеќе од век

Својата голема репутација MЛАДОСТ ја темели на 112 години долгата традиција. 
Имено, со формирањето на нашата прва фабрика 
за производство на керамички производи во 1911 година 
поставени се темелите на современото производство 
на градежен материјал од глина. 
Највисокиот оџак во Лесковец 
се наоѓа токму во оваа фабрика и е симбол на традицијата и сведоштво на умешноста, постојаноста и убавината на градежното творештво.   

РЕФЕРЕНТНИ ОБЈЕКТИ

Младост ќерамиди

Младост ќерамидите најдоа место во најразновидните проекти на семејни куќи. Од традиционални, медитерански, планински или модерни проекти за куќи, секогаш се одликуваат со препознатлив квалитет и геометрија на обликот. 

Погледнете некои од многубројните референци ширум Балканот и југоисточна Европа. 

РЕФЕРЕНТНИ ОБЈЕКТИ

Младост Енергетски Блок

Младост PRO ќерамиди и блокови во најсложените проекти кои бараат квалитет на производот, сигурна и стабилна испорака на материјалот како и техничка поддршка при извршувањето на работите. 

Младост – Квалитет што се наследува! 

КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ

Каталог на производи

ЌЕРАМИДИ

Каталог на производи

БЛОК

ЌЕРАМИДИ

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top