Vesti

Vesti

Saopštenje

Svi zaposleni i rukovodstvo kompanije IGM MLADOST duboku su potrešeni tragičnim događajem u fabrici u Stalaću u kojem je sinoć život izgubio naš kolega Slavoljub Danilović. Ovom prilikom, pre svega, želimo da izrazimo najiskrenije saučešće članovima porodice i učinićemo sve što je u našoj moći da im u ovim najtežim trenucima pomognemo. Do tragičnog događaja došlo je juče u kasnim popodnevnim satima u fabričkom pogonu u Stalaću, uprkos najvišim standardima zaštite na radu. Kompanija u potpunosti sarađuje sa nadležnim organima u cilju utvrđivanja okolnosti koje su dovele do tragičnog događaja.

SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU (17-20. APRIL)

IGM Mladost ucestvuje na predstojecem Sajmu gradjevinarstva od 17-20.aprila 2019.godine. Pozivamo da posetite nas stand u hali 2.

SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU (18-21. APRIL)

Poštovani, obaveštavamo vas da kompanija MLADOST učestvuje na predstojećem SAJMU GRAĐEVINARSTVA u Beogradu (18-21.april). Pozivamo vas da posetite naš štand u hali 2. Očekujemo vas.

NACRT UGOVORA O PRIPAJAJNJU

Na osnovu člana 495 st.1. Zakona o privrednim društvima (Sl.glasnik 36/2011, 89/2011, 83/2014 i 51/2015) direktori IGM Mladost doo Leskovac, IGM Mladost-TMP doo Mala Palana i DOO MLADOST - Vojvoda Prijezda Stalać objavljuju nacrt Ugovora o pripajanju.

MEĐUNARODNI SAJAM U TIRANI

Obaveštavamo Vas da će naša kompanija učestvovati na Međunarodnom sajmu u Tirani. Manifestacija se održava od 24-28 Nov 2016 u Palati kongresima Tirani u Tirani, Albanija. Čekamo vas na štandu "Mladost" Добродошли.

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU

Poštovani, obaveštavamo vas da kompanija MLADOST učestvuje na predstojećem SAJMU GRAĐEVINARSTVA u Beogradu (19-23.april). Pozivamo vas da posetite naš štand u hali 2. Očekujemo vas.

UČEŠĆE NA SAJMU GRAĐEVINARSTVA U SKOPLJU

IGM Mladost na Sajmu građevine u Skoplju, 1-5. mart 2016.

NACRT UGOVORA O PRIPAJANJU

Na osnovu člana 495 st.1. Zakona o privrednim društvima (Sl.glasnik 36/2011, 89/2011, 83/2014 i 51/2015) direktori IGM Mladost doo Leskovac i IGM Mladost Rad doo Vlasotince objavljuju nacrt Ugovora o pripajanju.

TRADICIONALNA NAGRADA POVODOM DANA GRADJEVINARA SRBIJE

Tradicionalna nagrada koju povodom Dana gradjevinara Srbije dodeljuje Sindikat radnika gradjevinarstva i industrije gradjevinskog materijala ove godine pripala je kompaniji MLADOST. Ova nagrada ustanovljena je kao priznanje za ostvarene rezultate u postovanju prava zaposlenih i postignute standarde u oblasti bezbednosti na radu srpskog gradjevinarstva.

KOMPANIJA RASPISUJE KONKURS ZA SLEDEĆE RADNO MESTO: INŽENJER MINERALNIH SIROVINA (PRIPRAVNIK)

Detalje pogledajte na strani Konkursi.

IGM MLADOST NA SAJMU GRAĐEVINE U BEOGRADU, 15-19. APRIL 2015.

Kompanija "MLADOST" učestvuje kao izlagač na 41.Međunarodnom sajmu građevinarstva (seebbe.com) u Beogradu od 15-19. aprila 2015. Pozivamo vas da posetite naš štand u hali 2 beogradskog sajma. Dobrodošli.

IGM MLADOST NA SAJMU GRAĐEVINE U SKOPLJU, 3-7. MART 2015.

Obaveštavamo vas da ce kompanija MLADOST učestvovati kao izlagač na predstojećem Sajmu građevine u Skoplju (3-7. mart 2015.godine.) Pozivamo vas da nas posetite u glavnoj hali sajma.

IGM MLADOST NA 40. SAJMU GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU, 8-12. APRIL 2014.

I ove godine IGM "MLADOST" učestvuje kao izlagač na 40. SAJMU GRAĐEVINARSTVA koji se održava od 8-12. aprila u Beogradu. Pozivamo vas da posetite naš štand u hali 2. Dobrodošli ...

IGM MLADOST NA SAJMU GRAĐEVINE U SKOPLJU, 4-8. MART 2014.

Obaveštavamo vas da ce kompanija MLADOST učestvovati kao izlagač na predstojećem Sajmu građevine u Skoplju (4-8. mart 2014.godine.) Pozivamo vas da nas posetite u glavnoj hali sajma, na štandu broj 109.

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (SEEBBE) (16-20.APRIL 2013)

Poštovani posetioci sajta kompanije MLADOST, obaveštavamo vas da će grupacija "MLADOST" učestvovati kao izlagač na predstojećem 39.SAJMU GRAĐEVINARSTVA (SEEBBE) u Beogradu. POZIVAMO VAS DA u PERIODU 16-20. APRIL POSETITE ŠTAND "MLADOST" U HALI 2 NA ŠTANDU 2220, gde ćemo predstaviti novosti i kompletan asortiman iz naših fabrika. Očekujemo vas .."

SAJAM GRAĐEVINE U SKOPLJU, 5-9. MART 2013.

Kompanija "MLADOST" i ove godine učestvuje na sajmu građevine u Skoplju. Pozivamo vas da posetite naš štand u periodu 5-9. februara 2013.godine.

VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE UPRAVNOG ODBORA IGM “MLADOST-RAD” DOO, VLASOTINCE

Održana je vanredna sednica Skupštine akcionara IGM MLADOST-RAD DOO, Vlasotince. Zapisnik sa sednice možete preuzeti ovde.

VANREDNA SKUPŠTINA UPRAVNOG ODBORA IGM “MLADOST-RAD” DOO, VLASOTINCE

Upravni odbor IGM "MLADOST-RAD" DOO, VLasotince zakazao je vanrednu Skupštinu društva. Poziv i predlog odluke možete preuzeti: Odluka o promeni pravne forme i Poziv na sednbicu akcionara.

UČEŠĆE NA 38. MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU

Obaveštavamo vas sa će grupacija fabrika građevinskog materijala "MLADOST" i ove godine učestvovati kao izlagač na predstojećem 38. MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU koji se održava od 24 - 28. aprila. Pozivamo Vas da posetite naš štand u HALI 2 – nivo A, štand broj 2220.