Вести

Вести

Соопштение

Сите вработени и управување со ИГМ МЛАДОСТ се длабоко вознемирени од трагичниот настан во погонот во Сталац каде синоќа го загуби нашиот колега Славоjуб Даниловиќ. Во оваа прилика, пред сè, би сакале да им изразиме искрено сочувство на членовите на семејството и да сториме сè што е во наша моќ да им помогнеме во овие најтешки периоди. Трагичниот настан се случил вчера доцна попладне во фабрика во Сталац, и покрај највисоките стандарди за безбедност при работа. Компанијата соработува целосно со надлежните органи за утврдување на околностите што доведоа до трагичен настан.

ГРАДЕЖЕН САЕМ ВО БЕЛГРАД (17-20 АПРИЛ)

ИГМ МЛАДОСТ учествува како изложувач на претстојната Белградска зграда Експо (17-20Април) Посетете го нашиот штанд "МЛАДОСТ" во сала 2.

ГРАДЕЖЕН САЕМ ВО БЕЛГРАД (18-21 АПРИЛ)

Здраво, ве информираме дека компанијата МЛАДОСТ учествува на претстојниот Саем за градежништво во Белград (18-21 април). Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во сала 2. Очекуваме.

ПРОЕКТ НА ДОГОВОРОТ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕ

Согласно член 495 став 1. Од Законот за трговски друштва (Службен весник 36/2011, 89/2011, 83/2014 и 51/2015) директорите ИГМ Младост ДОО Лесковац, ИГМ Младост-ТМП ДОО Мала Палана и ДОО МЛАДОСТ-Војвода Придреса Сталац го објавуваат нацрт-договорот за спојување.

МЕЃУНАРОДНИОТ САЕМ ВО ТИРАНА

Ве информираме дека нашата компанија ќе учествува на Меѓународниот саем во Тирана. Настанот ќе се одржи 24-28 Nov 2016 Палатата на конгресите во Тирана Тирана, Албанија. Ние се чека за вас во состојба на готовност "Младост" Добредојдовте

МЕЃУНАРОДЕН МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕРИ ВО БЕЛГРАД

Здраво, Ве информираме дека компанијата МЛАДОСТ учествува на претстојниот Саем на градежништво во Белград (19-23 април). Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во сала 2. Ве очекуваме.

ЧЕСТВО НА ГРАДЕЖНИОТ САЕМ ВО СКОПЈЕ

ИГМ Младост на Саемот за градежништво во Скопје, 1-5. Март 2016 година.

ПРОЕКТ ДОГОВОР ЗА ДОГОВОР

Согласно член 495 став 1. Од Законот за трговски друштва ("Службен весник на РМ" бр. 36/2011, 89/2011, 83/2014 и 51/2015) директорите ИГМ Младост ДОО Лесковац и ИГМ Младост Рад ДОО Власотинце го објавуваат нацрт-договорот за спојување.

ТРАДИЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА ДЕНОТ НА КОНСТРУКТОРИТЕ НА СРБИЈА

Традиционалната награда доделена од Денот на градежништвото на Србија ја доделува Синдикатот на градежните работници и градежниот материјал оваа година на МЛАДОСТ. Оваа награда беше формирана во знак на признание на постигнатите резултати во почитувањето на правата на вработените и постигнатите стандарди во областа на безбедноста при работата на српската градежна индустрија.

КОМЕРЦИЈАТА ОДРЖУВА КОНКУРЕНЦИЈАТА ЗА НАСЛОВНАТА РАБОТНА МЕБЕЛ: МИНЕРАЛЕН СИРОМАТУРАТОР (ПРИПАВНИК)

За повеќе детали, видете ја страницата за натпревари.

ИГМ МЛАДOСТ НА ГРАДСКИОТ САЕМ ВО БЕЛГРАД, 15-19. Април 2015

Компанијата "МЛАДОСТ" учествува како изложувач на 41-от Меѓународен саем за градежништво (seebbe.com) во Белград од 15-19. Април 2015. Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во салата на 2-от Белградски саем. Добредојдовте.

ИГМ МЛАДОСТ НА САЕМОТ НА ГРАДБА ВО СКОПЈЕ, 3-7. Март 2015 година

Ве известуваме дека МЛАДОСТ ќе учествува како изложувач на претстојниот Саем на градежни работи во Скопје (3-7 март 2015). Ве покануваме да не посетите во главната сала на саемот.

ИГМ МЛАДОСТ НА 40-ГОДИШЕН САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВОТО ВО БЕЛГРАД, 8-12. АПРИЛ 2014.

Оваа година ИГМ "МЛАДИНА" учествува како изложувач на 40-тиот ГРАДСКИ САЕМ, кој се одржува од 8-12. Април во Белград. Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во сала 2. Добредојдовте ...

ИГМ МЛАДОСТ НА САЕМОТ НА ИЗГРАДБА ВО СКОПЈЕ, 4-8. МАРТ 2014

Ве известуваме дека МЛАДОСТ ќе учествува како изложувач на претстојниот Саем на градежништво во Скопје (4-8 март 2014 година). Ве покануваме да не посетите во главната сала на саемот, на штанд 109.

МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ГРАДЕЊЕ (СЕЕББЕ) (16-20 АПРИЛ 2013)

Почитувани посетители на компанијата МЛАДОСТ, ве информираме дека групата "МЛАДИНА" ќе учествува како изложувач на претстојните 39-ти СЕМИ НА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕРИНГ (СЕЕББЕ) во Белград. Ве покануваме во периодот 16-20. АПРИЛ ВИЗИТ СТАНДА "МЛАДИ" ВО САЛАТА 2 ВО СТАНД 2220, каде што ќе ги презентираме вестите и комплетната палета на нашите фабрики. Очекуваме ... "

ГРАДЕЖЕН САЕМ ВО СКОПЈЕ, 5-9. Март 2013 година.

Компанијата "МЛАДОСТ" учествува и оваа година на саемот за градежништво во Скопје. Ве покануваме да ја посетите нашата кабина во периодот 5-9. Февруари 2013 година.

ВОНРЕДНА СОСТАНОК НА СОБРАНИЕТО НА УПРАВНИОТ ОДБОР ИГМ “МЛАДОСТ-РАД” ДОО, ВЛАСОТИНЦЕ

Одржана е вонредна седница на Собранието на акционери ИГМ МЛАДОСТ-РАД ДОО, Власотинце. Можете да ги преземете минути од сесијата тука.

ВОНРЕДНА СОБРАНИЕ НА УПРАВНИОТ ОДБОР ИГМ “МЛАДОСТ-РАД” ДОО, ВЛАСОТИНЦЕ

Одборот на директори на ИГМ "МЛАДОСТ-РАД" ДОО, В.Ласотинце, го назначи вонредното собрание на Здружението. Можете да повикате и предлог за одлука: Одлуката за промена на правната форма и Собранието на акционери.

УЧЕСТВО НА 38. МЕЃУНАРОДНА ГРАДЕЖСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО БЕЛГРАД

Ќе ве информираме за групата фабрики за градежни материјали "МЛАДОСТ" и оваа година ќе учествуваме како изложувач на претстојната 38-тата МЕЃУНАРОДНА ГРАДЕНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО БЕЛГРАД, која ќе се одржи од 24-ти до 28-ми април. Ве покануваме да го посетите нашиот штанд на HALI 2 - ниво А, кабина број 2220.