Lajme

Lajme

Komunikim

Të gjithë punonjësit dhe menaxhimi i IGM MLADOST janë thellësisht të shqetësuar nga ngjarja tragjike në uzinën në Stalac, ku mbrëmë humbi jetën kolegu ynë Slavoljub Danilovic. Me këtë rast, para së gjithash, ne do të dëshironim t'u shprehim ngushëllimet tona të sinqerta familjarëve dhe të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për t'i ndihmuar ata në këto periudha më të...

Lexo më shumë

Panairi i ndërtimit në Beograd (17-20 prill)

IGM MLADOST merr pjesë si ekspozues në edicionin e ardhshëm të ndërtimit të Beogradit (17-20 .april) Vizitoni stendën tonë "MLADOST" në sallën 2.

Panairi i ndërtimit në Beograd (18-21 prill)

Të nderuar Zotërinj, ne po ju informojmë se kompania MLADOST po merr pjesë në Panairin e ardhshëm të NDËRTIMIT në Beograd (18-21 prill). Ne ju ftojmë të vizitoni qëndrimin tonë në sallën 2. Ne presim ty

DRAFT KONTRATË PËR KONTRIBUIM

Në pajtim me nenin 495 paragrafi 1. Nga Ligji për Kompanitë (Gazeta Zyrtare 36/2011, 89/2011, 83/2014 dhe 51/2015), drejtorët IGM Mladost doo Leskovc, IGM Mladost-TMP doo Mala Palana dhe DOO MLADOST - Vojvoda Prijezda Stalac njoftuan draftin e Marrëveshjes së Bashkimit.

PANAIRI NDËRKOMBËTAR NË TIRANË

Ne jemi duke ju informuar se kompania jonë do të marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Tregtisë në Tiranë. Ngjarja po mbahet nga 24-28 nëntor 2016 në Pallatin e Kongreseve Tiranë, Tirane. Ne presim për ju në qëndrimin "Mladost" i mirëpritur

Panairi Ndërkombëtar i Inxhinierisë Civile në Beograd

Të nderuar Zotërinj, ju informojmë se kompania MLADOST po merr pjesë në panairin e ardhshëm të ndërtimit në Beograd (19-23 prill). Ne ju ftojmë të vizitoni qëndrimin tonë në sallën 2. Ne presim ty.

PJESËMARRJA NË PUNË NDËRTIMORE NË SHKUP

IGM Mladost në Panairin e Ndërtimit në Shkup, 1-5. Mars 2016.

DRAFT KONTRATË PËR KONTRATË

Në pajtim me nenin 495 paragrafi 1. Nga Akti i Kompanive (Gazeta Zyrtare 36/2011, 89/2011, 83/2014 dhe 51/2015), drejtorët IGM Mladost doo Leskovac dhe IGM Mladost Rad doo Vlasotince shpallin draftin e Marrëveshjes së Bashkimit.

DHËNIA TRADICIONALE PËR DITËN E KONSTRUKTUESVE TË SERBISË

Çmimi tradicional i dhënë nga Dita e Punëtorëve të Ndërtimtarisë së Serbisë këtë vit i jepet Sindikatës së Punëtorëve të Ndërtimtarisë dhe Industrisë së Ndërtimtarisë për MLADOST. Ky çmim u krijua në njohjen e rezultateve të arritura në respektimin e të drejtave të punonjësve dhe standardeve të arritura në fushën e sigurisë në punën e industrisë serbe të ndërtimit.

KOMPANIA ofron KONKURS PËR PUNËN E ZHVILLIMIT TË PUNËS: ENGINEER MINERAL MATERIAL RAW (PRIPRAVNIK)

Për detaje, shih faqen e Konkurseve.

IGM MLADOST NË PUNË NDËRTIMORE NË BEOGRAD, 15-19. Prill 2015

Kompania "MLADOST" merr pjesë si ekspozues në Panairin Ndërkombëtar të Ndërtimit 41 (seebbe.com) në Beograd nga 15-19. Prill 2015. Ne ju ftojmë të vizitoni qëndrimin tonë në sallën e 2 Panairit të Beogradit. Mirëpritur.

IGM MLADOST NË PUNËN E NDËRTIMIT NË SHKUP, 3-7. Mars 2015

Ne do t'ju informojmë se MLADOST do të marrë pjesë si ekspozues në Panairin e ardhshëm të Ndërtimit në Shkup (3-7 mars 2015). Ju ftojmë të na vizitoni në sallën kryesore të panairit.

IGM MLADOST NË PUNËN 40 TË ENGINEERINGIT CIVIL NË BEOGRAD, 8-12. Prill 2014.

Këtë vit IGM "MLADOST" merr pjesë si ekspozues në FAIRIN 40 BUILDING, i cili po mbahet nga 8-12. Prill në Beograd. Ne ju ftojmë të vizitoni qëndrimin tonë në sallën 2. Mirësevini ...

IGM MLADOST NË PUNËN E NDËRTIMIT NË SHKUP, 4-8. MARS 2014

Ne do t'ju informojmë se MLADOST do të marrë pjesë si ekspozues në panairin e ardhshëm të ndërtimit në Shkup (4-8 mars 2014). Ju ftojmë të na vizitoni në sallën kryesore të panairit, në stendën 109.

Panairi Ndërkombëtar i Ndërtimit (SEEBBE) (16-20 Prill 2013)

Të nderuar vizitorë të kompanisë MLADOST, ne po ju njoftojmë se grupi "RINOR" do të marrë pjesë si një ekspozues në SEEMS e 39-të të Inxhinierisë Civile (SEEBBE) në Beograd. JU THJESHNI NË PERIUDHËN 16-20. QENDRA E VIZITIT NË APRIL "RINJ" NË HALL 2 NË STAND 2220, ku do të prezantojmë lajmet dhe një gamë të plotë të fabrikave tona. Ne presim që ju .. "

Panairi i Ndërtimit në SHKUP, 5-9. Mars 2013.

Kompania "MLADOST" gjithashtu merr pjesë këtë vit në panairin e ndërtimit në Shkup. Ju ftojmë të vizitoni stendën tonë në periudhën 5-9. Shkurt 2013.

TAKIMI SHTESË I KUVENDIT TË BORDIT TË MENAXHIMIT IGM “MLADOST-RAD” DOO, VLASOTINCE

U mbajt një seancë e jashtëzakonshme e Mbledhjes së Përgjithshme të Aksionarëve IGM MLADOST-RAD DOO, Vlasotince. Ju mund të shkarkoni minutat nga sesioni këtu.

KUVENDI SHTESË I MENAXHIMIT TË BORDIT IGM “MLADOST-RAD” DOO, VLASOTINCE

Bordi i Drejtorëve të IGM "MLADOST-RAD" SH.PK, VLasotince, emëroi Asamblenë e Jashtëzakonshme të Shoqërisë. Ju mund të merrni një telefonatë dhe një propozim për vendim: Vendimi për ndryshimin e formës ligjore dhe thirrjen për Asamblenë e Aksionarëve.

PJESËMARRJA NË KONFERENCËN E 38 NDËRKOMBËTARE TË NDËRTIMIT NË BEOGRAD

Ne do t'ju njoftojmë për grupin e fabrikave të materialeve ndërtimore "MLADOST" dhe këtë vit do të marrin pjesë si ekspozues në konferencën e 38-të NDËRKOMBËTARE NDËRKOMBËTARE NË BEOGRAD, e cila do të mbahet nga 24 deri më 28 prill. Ne ju ftojmë të vizitoni qëndrimin tonë në HALI 2 - niveli A, numri i kabinëve 2220.