50 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА - Mladost Leskovac
MicrosoftTeams-image

КАКО ДО МЛАДОСТ ГАРАНЦИЈА

Младост системското решение за кров ви овозможува мирен и спокоен сон. Доколку градите нов покрив или сте во процес на замена на стариот, исклучително е важен квалитетот на ќерамидите што ги поставувате. Квалитетот на ќерамидите не се одликува само визуелно по висококвалитетните рабови на ќерамидите, кои овозможуваат идеално запечатување на покривот, туку и по квалитетот на глината, квалитетот на енгобата и технолошкиот производствен процес.

Младост PRO ќерамида има се во едно.

Заради тоа, компанијата ИГМ Младост Лесковац нуди 50 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА во писмена форма за квалитетот на ќерамидите што ги вградувате.

112 години постоење и развој во Србија се сигурен доказ дека имате доверлив партнер за вашата куќа.

Младост PRO ќерамиди – Квалитет што се наследува!

СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ НА ГЛИНА

ИГМ Младост поседува едно од најквалитетните наоѓалишта на глина во регионот на Лесковачкиот басен, што му овозможува да произведе една од најквалитетните ќерамиди на пазарот во jугоисточна Европа со современ производствен процес.

ГИПСЕНИ КАЛАПИ ЗА СОВРШЕНИ ЛИНИИ

Обложените ќерамиди со длабоки двојни фалцови исполнуваат комплетно запечатување на површината на покривот.

Се произведува во новиот PRO погон со најсовремена технологија. Се пресува со специјални гипсени калапи, што му дава совршено остри и елегантни линии.

НАЈКВАЛИТЕТНА И ПОСТОЈАНА ЕНГОБА

Најквалитетната и постојана енгоба (облога) со современа технологија за производство овозможува ИГМ МЛАДОСТ Лесковац на своите купувачи да им даде 50-годишна гаранција. 

Младост PRO ќерамиди – квалитет што се наследува!

НАЈКВАЛИТЕТНА И ПОСТОЈАНА ЕНГОБА

Најквалитетната и постојана енгоба (облога) со современа технологија за производство овозможува ИГМ МЛАДОСТ Лесковац на своите купувачи да им даде 50-годишна гаранција. 

Младост PRO ќерамиди – квалитет што се наследува!

Пријави се на newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i ostanite informisani!

Na Vašu e-mail adresu ćete dobijati najnovije informacije
o aktuelnim temama i novostima.

Scroll to Top