Tермоблок 16,5

Младост Термоблок 33/2 шуплив блок со хоризонтални шуплини се користи за неносечки ѕидови. Се монтира брзо и лесно и со тоа просторот на објектите се искористува максимално. Поради намалената тежина, се намалува и тежината на целиот објект.

Техничка спецификација
Димензии ДxШxВ (mm)

165x250x190

EНФ

4

Maса (kg)

5,05

Јачина на притисок (N/mm2)

3

Потрошувачка за 1m2 ѕид со дебелина 25cm/20cm

30/24

Парчиња во m3

132

Парчиња на палета

200

Maса на палетата (kg)

1.015

РЕФЕРЕНТНИ ОБЈЕКТИ

Младост Стандарден Блок

Mладост PRO ќерамиди и блокови во најсложените проекти кои бараат квалитет на производите, сигурна и стабилна испорака на материјали како и техничка поддршка при извршување на работите.

Mладост – Квалитет што се наследува

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top