Mладост Kontinent ECO - Mladost Leskovac

Слични производи

Mладост Kontinent ECO

Mладост Kontinent ECO ќерамида е спој од традиционалната употреба на со децении докажани најквалитетни керамички глини за производство на груба керамика и модерениот архитектонски дизајн на производот. 

Остава впечаток на рамен покрив со естетски ефект на прекршување на светлината во благо вдлабната површина. Изработено од висококвалитетна глина со 50-годишна гаранција за издржливост. 

Технички спецификации

Маса (kg)

3,1

Должина (mm)

415

Ширина (mm)

260

Покривна должина (cm)

36,7

Покривна ширина (cm)

22,6

Потрошувачка по m2

12

Растојание помеѓу летвичките (cm)

36,5

Минимална косина на покривот, степени

15°

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

320/1025'1040

ДЕТАЛ ПОКРИВАЊЕ СТРЕА НА ПОКРИВ

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

ДЕТАЛ ПОКРИВАЊЕ СТРЕА НА ПОКРИВ СО МАЛА КОСИНА

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top