Блок 4/15 - Mladost Leskovac

Блок 4/15

Младост шуплив блок 4/15 со хоризонтални шуплини се користи за изградба на неносечки ѕидови и се поставува во согласност со развиените градежни системи (напреден масивен градежен систем, скелетен систем, монтажни елементи).

Техничка спецификација
Димензии ДxШxВ (mm)

250x250x120

EНФ

3,9

Maса (kg)

4,4

Јачина на притисок (N/mm2)

4

Потрошувачка за m2 ѕид со дебелина 25cm

28

Парчиња во m3

133

Парчиња на палета

224

Maса на палетата (kg)

993

РЕФЕРЕНТНИ ОБЈЕКТИ

Младост Стандарден Блок

Mладост PRO ќерамиди и блокови во најсложените проекти кои бараат квалитет на производите, сигурна и стабилна испорака на материјали како и техничка поддршка при извршување на работите.

Mладост – Квалитет што се наследува

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top