fbpx

Енергетски Блокови за специјална намена AKUSTIK

MЛАДОСТ енергетски блокови AKUSTIK за специјална намена. Врвна звучна изолација со перформанси на енергетски блок.

ПРЕДНОСТИ НА ЕНЕРГЕТСКИТЕ БЛОКОВИ AKUSTIK

Супериорен квалитет на суровините

Од кои се направени блоковите обезбедуваат одлична микроклима во новоизградените објекти.

Прецизна монтажа

Со подобрување на прецизноста на димензиите на блоковите, се овозможува заштеда во обработката на ѕидовите

Врвна звучна изолација

Исклучителни акустични вредности од 56 dB се добиени со технологијата на изработка на специјална саќе структура на енергетскиот блок.

Заштеда – Лесна и брза монтажа

Системот перо-жлеб овозможува брза и лесна монтажа без дополнителен топлински мост, што овозможува и дополнителна топлинска изолација при поставување на надворешни ѕидови.

ПРОДАЈНИ
ПОДРАЧЈА
TEХНИЧКА
ПОДДРШКА
ПРИЈАВА НА
NEWSLETTER
Scroll to Top