Младост Блок - Mladost Leskovac

ГЛИНА ///  ПРИРОДЕН ПОКРИВЕН МАТЕРИЈАЛ ШТО ТРАЕ СО ВЕКОВИ

Користејќи ја најсовремената технологија и знаењето на најдобрите стручњаци во областа, енергетските глинени блокови Младост овозможуваат енергетска ефикасност на објектите во кои се поставени. Тие се модерно и еколошко решение кое гарантира издржливост и долговечност, здрава просторна микроклима и безбеден дом за идните генерации. Се инсталираат во системи кои обезбедуваат заштеда на енергија и брзина на градба од 35% во споредба со стандардната конструкција.

MЛАДОСТ – Традиција што се наследува

ПРОДАЈНИ
ПОДРАЧЈА
TEХНИЧКА
ПОДДРШКА
ПРИЈАВА НА
NEWSLETTER
Scroll to Top