Mладост Tradicional НАТУР ПРО 12 - Mladost Leskovac

Слични производи

Mладост Tradicional НАТУР ПРО 12

Tradicional Natur PRO 12 е подобрена верзија на Tradicional ECO ќерамидите. Претставува премиум модел на ќерамиди кој се произведува во нов објект со најсовремена технологија на производство во гипсени калапи. Ќерамидите имаат естетски традиционален облик, со двојни жлебови и двојни канали на горната површина, што обезбедува висока механичка отпорност и сигурност од временските услови. Изработени од висококвалитетна глина со гаранција за издржливост од 50 години.

Дизајн: традиционален изглед во чекор со новата технологија на изработка
Ефект на површината: класичен и едноставен за сите генерации
Технологија: произведен со најнова технологија во гипсени калапи во кои е пресуван, се карактеризира со исклучителна завршна обработка која обезбедува чувство на сигурност и трајност за идните генерации
Примена: може да се примени кај сите видови покриви со косина од 15 до 45 степени
Гаранција: 50 години

Технички спецификации

Маса (kg)

3,1

Должина (mm)

415

Ширина (mm)

260

Покривна должина (cm)

36,7

Покривна ширина (cm)

22,6

Потрошувачка по m2

12

Растојание помеѓу летвичките (cm)

36,5

Минимална косина на покривот, степени

15°

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

320/1025'1040

ДЕТАЛ ПОКРИВАЊЕ СТРЕА НА ПОКРИВ

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

ДЕТАЛ ПОКРИВАЊЕ СТРЕА НА ПОКРИВ СО МАЛА КОСИНА

Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Phasellus consectetuer vestibulum elit. Nullam quis ante. Fusce neque.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nunc nec neque. Nunc nulla.

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top