fbpx
MAT
СЈАЈ

Трокрак жлеб PRO 2 – Црвена Боја – Maт

Младост трокракиот жлеб PRO 2 е посебен елемент кој поврзува кровни конструкции од различно дизајнирани покриви со својот уникатен дизајн во комбинација со ќерамиди со PRO квалитет , при што обезбедува естетска униформност и апсолутна функционалност на покривната површина.

Збогатувајќи ја горната површина со енгоба, добиваме посебни елементи на убави и постојани бои. Докажаниот век на употреба на ќерамидите и специјалните елементи е над 50 години.

Технички спецификации
Маса (kg)

2,42

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

35/95

Трокрак жлеб PRO

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top