Трокрак жлеб PRO 1 – Кафена Боја – Maт - Mladost Leskovac
MAT
СЈАЈ

Трокрак жлеб PRO 1 – Кафена Боја – Maт

Младост трокракиот жлеб PRO 1 е посебен елемент кој ги поврзува кровните конструкции на различно дизајнирани покриви не само естетски туку и функционално го изразува континуитетот на кровниот систем. 

Збогатувајќи ја горната површина со енгоба, добиваме посебни елементи на убави и постојани бои во мат и сјај варијанти. Докажаниот век на употреба на ќерамидите и специјалните елементи е над 50 години.

Технички спецификации
Маса (kg)

2,42

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

35/95

Трокрак жлеб PRO

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top