Слични производи

Трокрак Жлеб ECO 2

Трокрак Жлеб ECO 2 посебен елемент што ги поврзува кровните конструкции на различно дизајнирани кровови и не само естетски туку и функционално ја изразува непрекинатоста на кровниот систем. 

Технички спецификации

Маса (kg)

2,52

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

32/110

Трокрак жлеб ECO

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top