Слични производи

Мрежа За Птици

Мрежата за птици се користи на долните отвори за проветрување на покривот, што спречува влегување на птици и инсекти во конструкцијата на покривот.

Технички спецификации

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top