Метален Снегобран За Ќерамиди Kontinent PRO И Tradicional PRO - Mladost Leskovac

Слични производи

Метален Снегобран За Ќерамиди Kontinent PRO И Tradicional PRO

Спречува појава на одрон на снег, наменет за моделот Kontinent PRO.

Технички спецификации

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top