Завршен жлеб PRO 2 – Црвена Боја – Maт - Mladost Leskovac
MAT
СЈАЈ

Завршен жлеб PRO 2 – Црвена Боја – Maт

Младост завршниот жлеб PRO 2 е посебен елемент во кровниот систем кој ги поврзува формата и функционалноста, притоа постигнувајќи најдобра заштита при екстремни временски услови. 

Збогатувајќи ја горната површина со енгоба, добиваме посебни елементи на убави и постојани бои во мат и сјај варијанти. Докажаниот век на употреба на ќерамидите и специјалните елементи е над 50 години.  

Технички спецификации
Mаса (kg)

3,18

Должина (mm)

390

Ширина (mm)

205

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

32/120

Завршен жлеб PRO

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top