Завршен жлеб ECO 2 - Mladost Leskovac

Слични производи

Завршен жлеб ECO 2

Младост завршен жлеб ECO 2 е посебен елемент во кровниот систем кој ги поврзува обликот и функционалноста, притоа постигнувајќи најдобра заштита при екстремни временски услови.

Технички спецификации

Maса (kg)

3,18

Должина (mm)

390

Ширина (mm)

213

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

32/125

Завршен жлеб ECO

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top