Завршен Елемент Десен PRO – Црвена Боја– Maт - Mladost Leskovac
MAT
СЈАЈ

Завршен Елемент Десен PRO – Црвена Боја– Maт

Завршен елемент десен PRO е дизајнерски елемент кој се користи во кровниот систем наместо ветар лајсни, а заедно со ќерамидите и другите пратечки елементи формира единствена кровна целина. 

Збогатувајќи ја горната површина со енгоба, добиваме посебни елементи на убави и постојани бои. Докажаниот век на употреба на ќерамидите и специјалните елементи е над 50 години. 

Технички спецификации
Маса (kg)

2,2

Должина (mm)

480

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

84/225

Потрошувачка по должен m

2,5

Завршен Елемент Десен PRO

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top