Жлеб PRO 1 – Црна Боја – Мат - Mladost Leskovac
MAT
СЈАЈ

Жлеб PRO 1 – Црна Боја – Мат

Младост жлеб PRO 1 е посебен елемент кој заедно со кровните покривки ја прави кровната конструкција уникатна и долготрајна. Збогатувајќи ја горната површина со енгоба, добиваме посебни елементи на убави и постојани бои во мат и сјај варијанти. Докажаниот век на употреба на ќерамидите и специјалните елементи е над 50 години.

Технички спецификации
Маса (kg)

3,15

Должина (mm)

390

Ширина (mm)

205

Потрошувачка по должен m

2,8

Парчиња на палета/маса на палетата (kom/kg)

160/545

ДЕТАЛ ПОКРИВАЊЕ СЛЕМЕ НА КРОВ

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top