Вентилациски блок ᴓ16 - Mladost Leskovac

Вентилациски блок ᴓ16

Младост вентилациски дизајниран елемент ВБ ᴓ16 кој во системот на современата градежна индустрија е незаменлив дел за поддршка на одржливата градба. Со својата специфична форма и намена, го надополнува асортиманот на производи од тули за изградба на објекти со широка намена. Овозможува лесно поставување на цевки за вентилација на просторот, со што се овозможува одржување на исклучителни микроклиматски услови во новоизградените објекти. Изработен е од суровини со добра порозност, со што се оправдува намалувањето на масата, а со тоа и олеснување на системот за вентилација. Направени со различни димензии на отворот.

Техничка спецификација
Димензии ДxШxВ (mm)

245x190x190

EНФ

4,6

Maса (kg)

5,3

Јачина на притисок (N/mm2)

10

Парчиња на 1m должина

5

Парчиња на палета

160

Maса на палетата (kg)

853

РЕФЕРЕНТНИ ОБЈЕКТИ

Младост Стандарден Блок

Mладост PRO ќерамиди и блокови во најсложените проекти кои бараат квалитет на производите, сигурна и стабилна испорака на материјали како и техничка поддршка при извршување на работите.

Mладост – Квалитет што се наследува

Пријавете се на Newsletter

Пријавете се на наш Newsletter и останете информирани!

На вашата е-маил адреса ќе добиете најнови информацији актуелни теми и новости.

Scroll to Top