Младост Ќерамида - Mladost Leskovac

ГЛИНА ///  ПРИРОДЕН ПОКРИВЕН МАТЕРИЈАЛ ШТО ТРАЕ СО ВЕКОВИ

Со користење на природни материјали како што е глината, гарантираме здрава иднина за идните генерации. Не знаеме колку векови всушност траат покривите од ќерамиди бидејќи некои од најстарите градби со ќерамиди стојат и денес.

МЛАДОСТ ќерамиди – квалитет што се наследува!

ПРОДАЈНИ
ПОДРАЧЈА
TEХНИЧКА
ПОДДРШКА
ПРИЈАВА НА
NEWSLETTER
Scroll to Top