Производи

(Serbia) Vesti
Производи
Вентилациона керамида ECO

Маса (кг)3.24
Должина (mm) 415
Ширина (mm)260
Покривна должина (cm)36
Покривна ширина (cm)22
Растојание од решетки: (cm)35.50
Минимален нагиб на покривот, stepeni22°
Парчиња на палета/палета тежина (парче/кг)168/565
УпотребаЗа ефикасно проветрување на покривот, со што се елиминира можноста за кондензација и собирање на влага