Производи

(Serbia) Vesti
Производи
Вентилациона керамида PRO

SRPS EN 1304:2005
Маса (кг)4.1
Должина (mm)480
Ширина (mm)290
Покривна должина (cm)40.7
Покривна ширина (cm)25
Растојание од решетки: (cm)40.5
Минимален нагиб на покривот, stepeni22°
Парчиња на палета/палета тежина (парче/кг)140 / 610
УпотребаЗа ефикасно проветрување на покривот, со што се елиминира можноста за кондензација и собирање на влага