Производи

(Serbia) Vesti
Производи
Снегобран ECO

Маса (кг)3.26
Должина (mm) 415
Ширина (mm)260
Покривна должина (cm)36
Покривна ширина (cm)22
Растојание од решетки: (cm)35.50
Минимален нагиб на покривот, stepeni22°
Парчиња на палета/палета тежина (парче/кг)168/570
УпотребаСпречување на неконтролирано лизгање на снег за покривни површини. Количина и распоред во зависност од наклонот на покривот и климатската област