(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Ќе ве информираме за групата фабрики за градежни материјали “МЛАДОСТ” и оваа година ќе учествуваме како изложувач на претстојната 38-тата МЕЃУНАРОДНА ГРАДЕНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО БЕЛГРАД, која ќе се одржи од 24-ти до 28-ми април.

Ве покануваме да го посетите нашиот штанд на HALI 2 – ниво А, кабина број 2220.