(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Сите вработени и управување со ИГМ МЛАДОСТ се длабоко вознемирени од трагичниот настан во погонот во Сталац каде синоќа го загуби нашиот колега Славоjуб Даниловиќ.

Во оваа прилика, пред сè, би сакале да им изразиме искрено сочувство на членовите на семејството и да сториме сè што е во наша моќ да им помогнеме во овие најтешки периоди.

Трагичниот настан се случил вчера доцна попладне во фабрика во Сталац, и покрај највисоките стандарди за безбедност при работа.

Компанијата соработува целосно со надлежните органи за утврдување на околностите што доведоа до трагичен настан.