(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Здраво,
ве информираме дека компанијата МЛАДОСТ учествува на претстојниот Саем за градежништво во Белград (18-21 април). Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во сала 2.
Очекуваме.