(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Почитувани посетители на компанијата МЛАДОСТ,
ве информираме дека групата “МЛАДИНА” ќе учествува како изложувач на претстојните 39-ти СЕМИ НА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕРИНГ (СЕЕББЕ) во Белград.
Ве покануваме во периодот 16-20. АПРИЛ ВИЗИТ СТАНДА “МЛАДИ” ВО САЛАТА 2 ВО СТАНД 2220, каде што ќе ги презентираме вестите и комплетната палета на нашите фабрики.
Очекуваме … “