(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Ве информираме дека нашата компанија ќе учествува на Меѓународниот саем во Тирана. Настанот ќе се одржи 24-28 Nov 2016 Палатата на конгресите во Тирана Тирана, Албанија. Ние се чека за вас во состојба на готовност “Младост”
Добредојдовте