(Serbia) Vesti

(Serbia) Vesti

Здраво,
Ве информираме дека компанијата МЛАДОСТ учествува на претстојниот Саем на градежништво во Белград (19-23 април).
Ве покануваме да го посетите нашиот штанд во сала 2.
Ве очекуваме.